Weekmarkt, themamarkten, braderie en jaarmarkten.

Mogen wij u iets vragen?

Waarschijnlijk gebruikt u een Adblocker die er voor zorgt dat u geen advertenties ziet op hollandsemarkten.nl. Dit vinden wij erg jammer omdat wij u dankzij deze advertenties al jaren lang gratis de handigste en leukste informatie over en op de markt kunnen bieden.

Maakt u daarom alstublieft een uitzondering en schakel de Adblocker voor hollandsemarkten.nl uit.

Hartelijk dank!

Team hollandsemarkten.nl

Hollandse MarktenJaarmarkt Lierop 2017 te Lierop
21 mei jaarmarkt Lierop van 10 tot 17.00 uur in de dorpskern in Lierdop, Noord Brabant.

Ruim meer dan 150 kramen vormen in de bebouwde kom van Lierop een rode draad voor de talrijke bezoekers, die langs de marktkramen en grondplaatsen schuifelen.

Voor deze dag vormt het kerkplein het centraal ontmoetingspunt van de markt. Het is een levendige omgeving waar ook volop live optredens plaatsvinden van koorgezelschappen met o.a. Gemengde zangvereniging ‘De Veengalm’ uit Neerkant en muziekgezelschappen o.a. accordeongroep ‘De Trekzakken’. Op andere markante straathoeken nabij Zaal Nellie Van Oosterhout diverse linedance groupe met o.a. de bekende groep van ‘The Bald Eagle’.

Aan de Hogeweg bij ’t Jagershuis een optreden van de muzikanten ‘De Medlies’. Zij brengen sfeer en gezelligheid. Het repertoire bestaat uit covers van hits, medlies en meezingers uit binnen- en buitenland. Verder muziek van de bekende dj Danny Malta, amusementsgroepen, alsmede gastoptredens van de bekende clown Milco van Circus Herman Renz, standhouders en straat- en blaasmuzikanten. Verder kunnen de allerkleinsten zich uitleven in de draaimolen of op het springkussen.

Graag tot ziens op zondag 21 mei tijdens de jaarmarkt Lierop!
Algemene informatie over deze markt:
 Marktnaam: Jaarmarkt Lierop 2017
 Aantal kramen: geen / n.v.t. / onbekend
 Standhouders gevraagd: n.v.t.
 Adres: kern van Lierop
 Postcode: 5715
 Plaats: Lierop
 Provincie: Noord-Brabant

 Datum: 21 Mei 2017
 Tijd / Periode: 10 : 00 - 17 : 00 uur

 Bijzonderheden: Zondag 21 mei: Grote jaarmarkt Lierop!

Zondag 21 mei van 10.00 – 17.00 uur organiseert mannenkoor A Capella weer zijn grote jaarmarkt met een bezoekersaantal van ruim vijfduizend gasten en passanten. De locatie, waar de jaarmarkt plaatsvindt, wordt gevormd door de sfeervol en gezellig aangeklede straten rondom de monumentale Koepelkerk in Lierop.

In de meer dan 870- jaar oude dorpskern met zijn markante gebouwen treft u verder een goed opgezette, bedrijvige en kwalitatieve markt aan, waar het goed vertoeven is en waar een grote hoeveelheid, gevarieerde goederen en waren uitgestald zijn voor de verkoop.

Locatie…. De kern van Lierop

Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen de volwassenen even kijken of alvast een warme hap bestellen, genieten van een verfrissend drankje of een aangekleed kopje koffie of thee. De overige etablissementen aan de jaarmarkt bieden verder een eigen (creatief en muzikaal) programma aan op de diverse straathoeken. (www.mannenkoorlierop.nl)

De jaarmarkt Lierop brengt sfeer en gezelligheid in het dorp =============================================


 Organisatie: manenkoor A Capella
 Telefoon: 0492 664332
 Naam marktmeester: Henk Nijeboer
 Telefoon marktmeester: 06 5312 2857
 E-mail verstuur een email
 Website: bezoek de website
* Hollandse Markten verhuurt GEEN marktkramen! Indien er geen contactgegevens vermeld staan informeer dan bij de desbetreffende gemeente of VVV of de markt doorgaat.

Meer markten

Zoek hier uw Evenementen of Markten op/in januari door heel Nederland. Geel gemarkeerde markten zoeken standhouders.


Vorige pagina Vorige Boven Naar boven


Powered by Google

        
Hollandse Markten B.V. ©®™ 1998-2018 - KvK Haaglanden 24449909 - BTW nr. 820275670B01
Nu 214 bezoekers online     25619552 bezoekers sinds 1 januari 2006
  Algemene Voorwaarden FAQ/Veel gestelde vragen Markt Landelijk Aanmelden Redactie formulier