Weekmarkt, themamarkten, braderie en jaarmarkten.

Mogen wij u iets vragen?

Waarschijnlijk gebruikt u een Adblocker die er voor zorgt dat u geen advertenties ziet op hollandsemarkten.nl. Dit vinden wij erg jammer omdat wij u dankzij deze advertenties al jaren lang gratis de handigste en leukste informatie over en op de markt kunnen bieden.

Maakt u daarom alstublieft een uitzondering en schakel de Adblocker voor hollandsemarkten.nl uit.

Hartelijk dank!

Team hollandsemarkten.nl

Hollandse Markten  Extra Service
Pas op voor zakkenrollers!
Portemonee even snel pakken Even afgeleid, spullen kwijt
In dit artikel willen we u, de bezoekers van de markt, waarschuwen voor zakkenrollers. Zakkenrollers geven vaak de voorkeur aan plaatsen met veel publiek zoals winkelcentra, trein en tramstations, luchthavens en natuurlijk ook de markt. Uzelf kunt al een hoop doen om het deze zakkenrollers het zo moeilijk dan wel onmogelijk te maken. Om u hierbij te helpen volgt hieronder belangrijke informatie. Het is dan ook zeker aan te raden dit advies goed op te volgen.
Lees verder...
Eerste hulp bij ongelukken Naar boven
Een ongeluk zit in een klein hoekje, aldus het bekende spreekwoord. En dat ‘hoekje’ kan ook op de markt zijn of gewoon ergens in huis, want daar gebeuren de meeste ongelukken. Dan is het goed om te weten wat u moet doen.
Lees verder...
Echt of vals geld? Naar boven
Belangrijk is dat u altijd meerdere kenmerken controleert om er zeker van te zijn dat u een echt bankbiljet in handen heeft. Sommige kenmerken kunt u controleren met het blote oog. Voor andere kenmerken heeft u een hulpmiddel nodig.
Lees verder...


Vorige pagina Vorige Boven Naar boven


Powered by Google

        
Hollandse Markten B.V. ©®™ 1998-2018 - KvK Haaglanden 24449909 - BTW nr. 820275670B01
Nu 454 bezoekers online     28389215 bezoekers sinds 1 januari 2006
  Algemene Voorwaarden FAQ/Veel gestelde vragen Markt Landelijk Aanmelden Redactie formulier