Weekmarkt, themamarkten, braderie en jaarmarkten.

Mogen wij u iets vragen?

Waarschijnlijk gebruikt u een Adblocker die er voor zorgt dat u geen advertenties ziet op hollandsemarkten.nl. Dit vinden wij erg jammer omdat wij u dankzij deze advertenties al jaren lang gratis de handigste en leukste informatie over en op de markt kunnen bieden.

Maakt u daarom alstublieft een uitzondering en schakel de Adblocker voor hollandsemarkten.nl uit.

Hartelijk dank!

Team hollandsemarkten.nl

Hollandse Markten  Markt en afval
Afval op de markt
Maastricht Monster

Veel gemeenten zijn gestopt met het afvoeren van het afval dat aan het einde van de marktdag aanwezig is. De verantwoordelijkheid voor de afvoer van dit afval wordt bij de markthandelaren zelf neergelegd. De gemeente zorgt alleen nog voor het schoonvegen van het marktterrein.
De markt en het milieu Naar boven
Marktkooplui moeten niet vreemd opkijken als hen wordt gevraagd het ontstaan van afvalstoffen zo veel mogelijk te voorkomen. Dit kan door minder verpakkingsmateriaal te gebruiken en de verpakking retour te nemen. Op de plaats van verkoop wordt er tevens verwacht dat de handelaar zo veel mogelijk verpakkingsmaterialen hergebruikt, meermalig gebruikt en bijvoorbeeld aan de klanten vraagt of een plastic tasje wel nodig is. Ook op de markt wordt dus gedacht aan duurzaamheid!
 

Vorige pagina Vorige Boven Naar boven


Powered by Google

        
Hollandse Markten ©®™ 1998-2019 - TEL: 06-18316785 - KvK: 73545635 - BTW: NL859569664B01
Nu 409 bezoekers online     28580720 bezoekers sinds 1 januari 2006
  Algemene Voorwaarden FAQ/Veel gestelde vragen Markt Landelijk Aanmelden Redactie formulier