Weekmarkt, themamarkten, braderie en jaarmarkten.

Mogen wij u iets vragen?

Waarschijnlijk gebruikt u een Adblocker die er voor zorgt dat u geen advertenties ziet op hollandsemarkten.nl. Dit vinden wij erg jammer omdat wij u dankzij deze advertenties al jaren lang gratis de handigste en leukste informatie over en op de markt kunnen bieden.

Maakt u daarom alstublieft een uitzondering en schakel de Adblocker voor hollandsemarkten.nl uit.

Hartelijk dank!

Team hollandsemarkten.nl

Hollandse Markten

Jaarmarkt 2016, Den Hout
Jaarmarkt in Den Hout op de Houtse heuvel, is sinds 1980 in dit knusse dorp in Noord Brabant. Ook voor de standwerkers is deze Hemelvaartmarkt ieder jaar weer een toppertje. De jaarmarkt in Den Hout geniet bekendheid tot ver buiten de provincie Noord Brabant, Belgische en Duitse bezoekers zijn er volop. De bezoekersaantallen van de jaarmarkt in Den Hout houdt de gemoederen bezig, er is zelfs een raadwedstrijd van bezoekersaantallen. De jaarlijkse Hemelvaart jaarmarkt in Den Hout is natuurlijk veel meer,zoals het aspertgekampioenschap, en speciaal voor kinderen is er op het midden van het terrein een keur aan oud Hollandse spelletjes, een kleine kinderboerderij, een kleine kinderklimwand en kinder kermis attracties, circus, knutselen, schminken, een poppenkast, muziekinstrumenten maken en muziek zelf ten gehoor brengen, zingen op de gemaakte muziek, pony rijden en wat te denken van de leuke speelgoed kramen van de marktkooplui welke uitgestald stonden op de vrolijke en gezellige Den Houtse jaarmarkt!
Artiestenoptredens
Op het terrein van de jaarmarkt zijn altijd een paar podiums en een groot grasveld ( met markt) te vinden met een grote tent waarin veel optredens van artiesten van diverse pluimage.
De gratis toegankelijke Késkoppe rock werd dan ook ’s avonds goed bezocht in de grote tent. Alle podia voorzien van leuke en unieke optredens en dat is elk jaar weer zo! De oude ambachtenmarkt is ieder jaar een trekker, een zeer nostalgisch evenement met de Hollandse koopman / vrouw in oude klederdracht. Van de oude smid tot de ouderwetse boter en kaas maker, van de bijenimker tot de mandenmaker, echt sfeervol en uniek te noemen.
Vorige pagina Vorige Boven Naar boven


Powered by Google

        
Hollandse Markten B.V. ©®™ 1998-2017 - KvK Haaglanden 24449909 - BTW nr. 820275670B01
Nu 221 bezoekers online     25288382 bezoekers sinds 1 januari 2006
  Algemene Voorwaarden FAQ/Veel gestelde vragen Markt Landelijk Aanmelden Redactie formulier